dearamanda.blogg.se

Till min bästavän Amanda

You could think it was our day!

Publicerad 2013-11-30 09:56:07 i Allmänt,

Men den sög. mamma blev skitarg och var otroligt orättvis.
Sen skrek hon att jag ska fara till paris då.
Jag sa visst. och så stack jag ut.
jag gick till Denise och när jag öppnar dörren så står Amanda och Denise i köket och de bara kollar och sen Denise ba:
Jag trodde jag sa att jagg skulle ringa dig ?
heeelt jävla fucking dryg... och jag ba:
va dådå?
Vi ska fira Rolf nu..
Vilket de tidigare dessutom hade sagt att de skulle göra i dag eller på söndag för Denise skulle baka en tårta.
 Så jag gick till busshhållplatsen på lerbäcken men det kom knappt nå bussar så tillslut gick jag till chrille
(waait whaaaat!?!?) 
men han ba pratade lite typ vadådå när jag fågade om han hade lust och göra nånting,. och bläblä han sa att han redan hade sagt nej till andra. sure.
 
Aja så jag gick till hållplatsen igen. och efter ett tag så åkte våran bil förbi, den stannade inte så jag gick en bit bakom busshållplatsen och gömde mig. sen kom, somförväntat bilen tillbak och mamma kom ut ur den och skrek saker typ förlåt...... MEEN SUURE.
 Sen så försökte hon använda viktor så att jag skulle komma fram
Hon sa nånting om att hon var tvungen att försköka gå ut dit och s å körde hoin iväg för att parkera bilen en bit bort så då sprang jag till busshållplatsen en bit bort.
Sen efter en halvtimme såg jag dem igen men jag orkade inte sticka. Jag sa att jag ville bort. De fick bära in mig för jag rörde mig inte när jag väl var inne så....
Och tillslut så sprang jag in i duschen på övervåningen och var där i någon timme kanske.
Jag insåg att jag inte har nån att gå till här när jag behöver komma iväg. Det suger. Jag Måste iväg.
 
 

Har

Publicerad 2013-11-29 18:41:09 i Allmänt,

vill bara göra ett kort inlägg men visste inte vad jag ska skriva så jag berättar bara en lite rolig grejj som just inträffade. Jag gäspade på stolen bakåt och i ögonvrån tyckte jag mig se att någon kollade på mig (vladic) men jag ville ju inte kolla på honom om han inte skulle gjort det( eller om han skulle kollat, vilket som) 
Och då frågade han
: Är det där tights eller byxor?
hahaha eller hur ;)
Aja jag skrattade lite grann sen så sa jag att det var tights. Sen kommer jag inte ihåg om han sa direkt eller om jag frågade men han sa i alla fall:
Asså jag har tänkt på det hela dan så .. (typ nå sånt)
Då vände sig Erik om och sa 
: Jaha så det är det du tänkt på hela dan ..
hahahaha sen slutade vi typ ^^ var väl lite kul ändå!

Sitter här i väntan och spelar lite dota

Publicerad 2013-11-29 13:12:00 i Allmänt,

Jag hade ett fysikprov idag.
Jag hade fysikprovet idag!
JAg har legat efter och inte fattat vad läraren snackat om på lektionen(genomgångarna). Dels för att han inte är bra på att lära ut och dels för att jag har varit sjuk och missat en del.
Aja från och med förra veckan på måndagen så har jag gått direkt efter skolan varje dag och pluggat från det jag slutat(vid tre) till klockan fyra, med en lärare. Det har varit intensivt men ändå så hann vi bara med ett av tre kapitel. Nog för att jag lärde mig det ena kapitlet superbra!
Jag kände att jag var körd till det här provet.....
Nu har jag gjort det. Jag kunde en hel del av uppgifterna men fick gissa mig fram till hur jag skulle använda, och vilka, formlerna. Det kändes faktiskt helt ok såhär efter provet.. Jag kan (med en jävla massa flyt få C)  
Vilket skulle kännas bra med tanke på ja hur lite jag kan. 
Aja jag verkade kunna den delk jag kunna bättre än de flesta för de hade fått negativa svar medan jag hade fått positivt!!! :D
 Provet började 8.15 och skulle sluta 11.00 men jag blev klar 1,5 h innan :S oupsi.. 
Wish me luck!...
 

Svårt att säga

Publicerad 2013-11-29 09:49:09 i Allmänt,

Jag vet faktiskt inte, det kändes kanske som lite saker som typ underkläder, Jag menar hur ska du tvätta dem? måste ni ta med sånt? skor? mjukisbyxor, regnbyxor ? det kan ju bli kallt på natten, underställ? jag vet inte.
Fråga någon tjejj i tvåan vad man ska ha. Du kanske till och med får se hennes packlista eller så kan hon ge tips på något som hon inte tänkte på förra gången! :) våga fråga så blir det bra! Be någon lärare kolla igenom kanske? Good luck!! i wish i had done the same as you will.

Tro mig

Publicerad 2013-11-28 11:27:32 i Allmänt,

Jag har inte missupfattat det. JAg har förstått. Precis!
Det är också för att jag vet som jag vill komma dit och få dig att kunna säga nej till dem, för du har sagt nej förr till folk! du har berättat det för mig och då var du typ glad att du gjort det! JAg vill inte slå dem jag vill bara lixom avtrubba dem. Göra så att de hajar att du inte vill på det sättet, eftersom att du själv inte framför det så bra.

Säg bara när

Publicerad 2013-11-27 22:25:37 i Allmänt,

Asså när jag hör hur du känner för de Här killarna, samt hur de beter sig, så får jag bara lust att komma ner dit och ställa mig framför dörren och träffa dem där killarna och få dig att förstå att du kan och ska säga nej till dem!
btw kan inte din rumskompis hjälpa dig att slänga ut dem ? Så slipper du göra det själv? eller?

Back to normal

Publicerad 2013-11-27 22:17:23 i Allmänt,

You know you're changed, but then all of a Sudden, you Will for a short bref time feel happy and confident. You say something, comment their conversation and that's when we're back to normal. They become silence and don't look at you, well that's how you'll think of it. And then you are a drop in the ocean again.

What

Publicerad 2013-11-27 19:39:47 i Allmänt,

What would i so without mcdreamy?
Ugly as guys who acts like douches, you only Will become uglier acting like that so what's the point?

Tyvärr

Publicerad 2013-11-27 19:03:55 i Allmänt,

Jag blir så förbaskat osäker.
Asså kan inte du bara vilja ha mig? kämpa för mig? krama mig? älska mig?
nä såklart inte! inte heller ska man klara av skolskiten. och så är jag helt lost drömmer mig bort. JA jag är kräsen.
Jag vill att du ska lägga din hand om min midja och dra mig nära dig. oss men du kollar ju knappt på mig nu mera när jag talat till dig. kul
Saken är den att jag alltid tyckt att det sett tafatt ut när en kille hålller så. Det har sett ut som att de trar till sig sin ägodel, löjligt, som om tjejjen inte skulle få stå var helst hon vill utan hon skulle vara platsad bredvid honom på hans villkor. 
Men när jag såg dig så lätt och omsorgsfullt bara lägga din hand runt hennes midja så gick hon själv nära dig och då strök du så vackert hennes rygg. Jag ville inte vilja ha dig efter det. Men samtidigt är du så förbaskat perfekt och När jag för första gången la märke till dig så frös jag fast i dina ögon som smälte mig inifrån så jag inte kunde sluta le utan att bryta blicken. Du log. Jag log. Vi skrattade litet. That's it. 
I'm living on a memory.
But it's fading away. And my hopes too.
 
Asså jag har oddsen emot mig. Och dessutom så går vi i samma klass OCH språk. och ja vi vet väl alla att det sällan håller. det blir ofta för mycket eller för lite.. ååååååh

KK?

Publicerad 2013-11-27 18:33:00 i Allmänt,

Så officiellt är han nu din nya kk? :D vad heter han??
Hade också velat ha en.. eller jag menar HAN hade gärna fått vara min kk om jag säger så.. men alla tycker typ att han är snyggast i klassen också.. plus hans snygga tjej. i am oficially unscrewed..
haha did you get it -.-

Todays

Publicerad 2013-11-27 17:31:58 i Allmänt,

AssåAsså! De här strumpbyxorna är inte sköna.. De glider ner hela tiden och är av tjockt material, som brukar vara skönt, men nu blir det bara obekvämt :/ Aja. Jag löste glid problemet med en snodd på höften.
 
 
 
 
 
 
 
Klänning H&M, kofta H&M, halsband SNÖ. Strumpbyxorna är bara basics så kommer inte ihåg från var de är.
 
 
 
 
 
 
 
 

Om jag

Publicerad 2013-11-26 21:07:00 i Allmänt,

 
 
 
 
Om jag bara fick kolla på en sak i resten av mitt liv så skulle det vara:
* the one and only (soul-mate)
or
*the (night)sky

Är alldeles over the clouds!

Publicerad 2013-11-26 17:27:28 i Allmänt,

Jag satt och läste Zara larssons blogg där hon skrivit om någon låt hon gillade med Pengaper. Jag letade efter låten men hittade inte den och då kom jag ihåg en annan svensk, rap, låt men en som jag faktiskt tycker är bra! - Molnen SåKlart! And Guess what i found out as i searched for it on youtube??
A music -freaking- video!! 
 
♥ http://youtu.be/rO_vxpCPEGM ♥
Glädjenostalgin är som molnen, all over the place...
 

I'm sorry to break this to you

Publicerad 2013-11-25 20:11:30 i Allmänt,

Since you like popcorns soo much.
Saken är den att micro popcorn är, tyävärr, väääldigt cancerframkallande. Alltså inte typ som när de spottar ut hu allt är det utan micropopcorn är verkligen väldigt dåliga. 
Nåja som tur finns det ju att köpa kärnor så kan man poppa i kastrullen, de blir faktiskt både större och smarrigare så jag... eh . jag menar du! Du klarar dig nog i alla fall! :) 
RIP micropopcorns
 

Köpt

Publicerad 2013-11-25 19:31:15 i Allmänt,

Förra  veckan gjorde jag ett litet köp. Det blev ett par nipplecovers från freebra. En sorts cilikon plätt som man har på för att kunna ha en tröja med öppen ryg utan att bröstvårtorna syns igenom
.
Jag hade fotboll idag och hade inte bestämt vad jag skulle ha på mig efter träningen, alltså under resten av skoldan. Jag plockade bara ihop några saker, bland annat en tröja med genomskinlig rygg men som ändå gick över axlarna och nerför armarna perfekt! 
Asså den var perfekt för att jag har velat använda den här "bh"n sen jag köpt den men har bara haft väldigt öppna och kalla tröjjor men på den här var det ju typ tyg över allt så att det inte blir lika kyligt.. och så blir det mindre att visa och ja, jag har inte varit på det där självsäkra humöret så att jag vågar ha bar rygg för de i klassen än.
 
Aja jag provade ju aldrig bhn och tröjan innan tillsammans så när jag väl hade duschat efter fotbollen och tog på mig tröjan och bhn så passade de inte ihop. man såg visserligen inga nipples.. men jag såg ändå naken ut under.. wlääk.  Aja som tur är så hade jag redan packat ned en vanlig bh innan jag bestämt mig för freebran så jag klarade mig. Dock syntes ju den bhn igenom lite.. inte så nice men det funkade.. det tänkte någ inte så många på, jag hade också mest på mig jackan.
 

god morgan

Publicerad 2013-11-24 11:04:00 i Allmänt,

God morgan blev det idag. Kart man ska göra sig lite rolig ibland. 
Jag har sovit över hos amanda i natt, på hertsön alltså.
Denise skulle också gjort det men eftersom att amanda hade en kille här så sa denise att hon inte skulle kunnat somna så.. hon gick hem. Aja jag hade ju inte fått sova hos henne och inte heller velat väcka mina föräldrar, för att kunna komma in ,så jag sov så bra i vardagsrumssoffan.
Amanda håller på med någon Rasmus 
(rönnquist?) jag tycker det känns lite konstigt eftersom att han gått på samma skola som mig sen jag var liten och ja, jag antar att jag inte kan se honom annat än vad jag sett på skolan. Han är skum och inte snygg.
 
 

Publicerad 2013-11-24 01:54:00 i Allmänt,

Såg en video(vine) från i somras.. då när all var bra typ. fan vad tight jag var! aja I'll be back and better than ever!

Så är det

Publicerad 2013-11-23 09:21:00 i Allmänt,

Saken med mig är att jag är kall och söker med ögonen upp de jag kan tänkas gilla, för om jag skapar en mall så svår att passa in i så kommer jag ju inte bli lönlöst kär i alla. Men sen så börjar nån visa vad mitt hjärta vill se som intresse och då far alla mina nerver och planer och kastas om och sås börjar jag vrida och vända på personen. Är sedan personen fortfarande kvar efter ett tag så börjar jag släppa lite på reglerna, lite i taget eftersom tiden går.
tillslut om det vill sig "vara" så länge att jag behövt enkelt börjar acceptera och lyfta fram saker jag inte tänkt på innan och lyfta upännu högre de som bara nästan funnits där innan.
 
och vips så har jag lurat mig själv och öppnat upp mig, gjort mig sårbar. 
 
Men det är lugnt! Jag har blivit tuffare med reglernaMedan detta har gjort mig helt osäker och blyg då jag inte vågar ta ett steg att lära känna någon som jag tycker har något ens lite lockande, rädd för att jag ska falla tillbaka  fort jag öppnat upp mig som kompis. Jag låter det bara vara heltenkelt. No harm When None is done! Right?
 

Gymmat i dag

Publicerad 2013-11-23 01:09:38 i Allmänt,

Japp var i gymmet idag shit vad skönt det var att pressa musklerna på olika sätt och vis! Jag blir så. taggad att jag typ inte vill lämna gymmet sen. Hade verkligen glömt heelt och hållet hur otroligt skönt det är! Jag ska bli fot and sexy now... I'm on My way now so watch up it Will say boom and i vill be a sexy, strong beast

JAG vill

Publicerad 2013-11-23 00:45:00 i Allmänt,

Jag vill bara ha en Kille.
Asså inte nödvändigtvis en pojkvän utan lika gärna en god vän som gärna kramas och sover över.
Why not a no-strings-attached förhållande? it's fine with me!
Jag menar tänk att aldrig behöva oroa sig för att bli dumpad eller nå, man har kvar sin vän men kan samtidigt bara ja..well well i'm only a coward soo. i'm not there just yet.
 
 

The good old

Publicerad 2013-11-22 21:29:52 i Allmänt,

Nja asså varför kollar jag alltid bakåt i tiden och ser att allt varit bra.. Jag glömmer det som faktiskt varit. De som vart mindre bra. Det är ju bra att man inte grämer sig åt det förflutna. Men glömmer man det som varit kan man inte heller utvecklas på samma sätt och become great.

Because it's those who has carried the most pain who has become truly great.

Todays outfit

Publicerad 2013-11-22 18:04:58 i Allmänt,

Idag har faktiskt nästan bara haft på mig idrottskläder för, ja på fredagar så har vi dubbla idrottspass. Nåja eftesötaste passet så hört jag om till det här, ville känna mig lite såhär fredags fin! Sista passet till ära klädde jag på mig "vanliga" kläder och sminkade mig.
 
 
 
 
 
 
Leggings lindex, klänning cubus, Blus (mammas från italien)sababa. Och den tomma mobilfickan är gjord av min lillasyster. Hair and makeup :swett and pain..
 
 

Alltså LOL

Publicerad 2013-11-21 23:09:00 i Allmänt,

Jag får de konstigaste impulserna som jag inte vet om jag ska/faktiskt vill följa igenom.. Ja jag menar hur skulle de uppfatta det? skulle de säga : eh nää 
Och sedan backa undan? åhh kan inte nån bara vilja krama mig.. 
This is just ridiculous. 
Åhh. jag sminkade mig inte i vecka, tänkte att om någon ser mitt normala jag och uppskattar det så kommer de bli helt fångade när jag är fixad och tycka. Wow.. hon är såå vacker.
Men samtidigt använder så många, inte minst de som är otroligt kända för deras vackra utseenden, smink. Why not just even out the playfield.. Ja så får de helt enkelt kanske den bilden av mig så då är det den de ser även när jag är utan smink, kanske tänker för att de är så van : vackra amanda..
Men fan heller klart ska man vara ful som stryk!..
 
 
 
 
 
 
Run or else it will get you. your choice..
 

Man blir tvungen att välja jämnt.

Publicerad 2013-11-21 21:58:00 i Allmänt,

När du skrev att jag var en "normal" tonåring så blev jag faktiskt lite förolämpad. Jag gillar inte att bli kallad normal, jag vill vara unik speciell. Men mitt dilemma är ju att jag är människa och våra instinkter vill känna gemenskap. Och det är klart jag vill men vatusan det verkar ju som att man måste utesluta det ena för att kunna utföra, med störst chans det andra. Jag vet ju vilket jag vill men det är så tufft. Hur tusan ska man kunna fokusera när man riskerar att bli kär.. 
 
Sure let's just do that! .. 
As simple as that. Right?
 
 
 
 
 

Jag vet inte hur jag ska börja

Publicerad 2013-11-21 18:24:29 i Allmänt,

 Kommer du ihåg det här? Det var ju svinkallt då! och då var det ändå några plus!
Minus tio här. Förresten så har jag sett han både på bussen till skolan och på skolan! :D Synd att han inte känner igen mig och att jag inte kommer ihåg hans namn..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela