dearamanda.blogg.se

Till min bästavän Amanda

Run Them red lights

Publicerad 2014-02-24 18:12:41 i Allmänt,

Jag vill bara bli myndig hitta en kärlek som är då stark och bara fly för varandra och leva bara på livet och kärleken like nothing else matters.

Somsagt Fredag idag

Publicerad 2014-02-14 21:16:55 i Allmänt,

Happy Valentines day.
Med denna outfit taggar jag mensvärk och stor förvirring.
 
Asså min taktik är att bli kompis med en kille men när det blir för personligt gå till en annan kille och vara glad och trevlig.. Rikta uppmärksamheten på den alltså.
 
Jag vill få folk att gilla mig, kanske säger jag lite för flörtiga saker när jag är igång och då när jag tror det mista lilla att det bildats intresse så blir jag rädd och gör ovanstående.
 
Jag vet inte om jag flörtar oskyldigt med mina vänner och de misstolkar det och blir intresserade medan jag står där ointresserad och dum som ett gökur.
 
Åhh det värsta är att jag tror att jag blivit utsatt för min egen sjuklighet när jag trodde att det var jag som utspelade den på honom..åhh i am really confused now.
 
Det är klumpar i magen på mig. Jag har det typ bra nu och du kommer ju nu också så jag kommer ju få så mycket mer att vara glad över än vad som brukar delas ut. Jag vet att det kommer vända och det kommer slå hårt. gärför har jag klumparna i magen för jag försöker att inte bli för överväldigad men det är svårt och jag känner bara mer och mer att snart kommer något väldigt tråkigt för att jämna ut detta att hända.
 
Jag misstänker att han kommer få mig på fall. But i resist.. I can not let myself go there.. Ít would only be stupid.
 
 Klumparna finns där och ibland kyler de av mig och jag känner mig hopplös. Som att allt bara kommer rasa ihop jag blir tom i kroppen.
 
Och benen viker sig. Jag faller bara ner på marken. Jag ställer mig snabbt igen för att fortsätta gå. För att förhoppningsvis gå av mig problemen.
 
Jag har blivit ihålig två tydliga gånger idag. Benen vek sig. Men det är inte sällan som jag önskar att jag bara skulle få svimma. Slippa ta beslut, tänka och inte minst oroa mig.. för en stund bara fly. Sväva iväg..
 
Jag är i stället fängslad av min tomhet som ironiskt nog tynger mig mot marken.
Benen viker sig. Gör jag?
 

Friday but still soo locked in.

Publicerad 2014-02-14 20:59:10 i Allmänt,

Idag är det fredag och samhällsprovet är gjort. Skönt. Nu är det inte längre upp till mig.
Pinsamt var dock att jag kom försent till första lektionen som råkade vara just samhälls..
 
Och inte minst att den plats som läraren placerade mig vid var bredvid Wille och Vladik.
 
aja Vi hade snöbollskrig på idrotten och...i'm confused. Fotbollen gick åter uruselt. Jag och Tina stannade och sköt lite efter tränigen och fick dessutom lite extra tips av ena tränaren.
Det kändes bättre men fortfarande så förbaskat uruselt.
 

Torsdagens outfit

Publicerad 2014-02-14 20:52:04 i Allmänt,

I går var det torsdag. En dag då jag hade tänkt fråga typ Theo om han ville plugga till sammhällsprovet som
skulle äga rum dagen efter. Jag ville samtidigt inte fråga honom för att jag skulle då verka för på.. Jag tänkte inte på samhällsen något mer sen fram till sista lektionen.
 
Innan sista lektionen skulle börja så gick våran samhällslärare förbi och kollade läget med mig och två andra.. sen kom samhällsprovet upp av en av mina klasskompisar. Läraren började prata lite smått om vad man skulle kunna och för att göra sig bekväm så tog hon några steg bort från platsen hon stod på först, nära mig, till en bänk och satte sig. Fler och fler klasskamrater samlade sig runt läraren Anna. Jag försökte snappa upp lite av vad som sades till en början men snart gav jag upp och tänkte att det blir som det blir. I samband med att fler samlades så tog jag stöd av väggen bakom mig och orken bara rann ur mig så jag satte mig med benen uppdragna, fortfarande längs väggen. Jag bara satt ett tag medan många klasskamrater stressade om provet.
Efter en stund kom Vladik ut ur klassrummet bakom mig, det klassrum som lektionen skulle ta plats. Han räckte ut handen och frågade om jag ville ha hjälp att komma upp.. En så förbannat gullig gest! 
Jag tog emot hans hand och i och med att han reste mig upp så resta han också MIG upp. Jag kände mig plötsligt lite piggare och lite gladare.
 
När William pratar med mig, eller ja de flesta men mest han, så blir jag osäker på hur jag ska bete mig.. som att han bara driver med mig, vill locka fram något att reta... Men han är så söt att jag inte kan låta bli att kolla upp och le när han pratar..
Han frågade någonting om hur det var, jag svarade om samhällsprovet och han sa att det nog går bra eller något liknande.
 
En bit in på lektionen när jag och Vidar, som jag jobbar med under denna uppgift, höll på att arbeta så frågade Vladik vad vi arbetade om och jag vände mig om och försökte förklara. Vi småpratade lite om diverse saker och helt plötsligt satt vi och ritade på bänken kartor över var vi bor samtidigt som vi försökte förklara för varandra eftersom att ingen av oss hade någon koll på varandras område. Han bodde på Porsöberget.
När vi ritat klart så gick vi för att hämta papper och tvål för att tvätta av bänken. Vladik gick in på handikapp toaletten medan jag valde en av de mindre. Nästan direkt hörde jag honom säga något. Jag går ut från toaletten och ser honom stå där chockad och generad. Han förklarade att när han öppnade dörren så hade där inne stått en kille med byxorna neddragna pissandes. Jah började i kör med honom garv och vi fattade inte vad som just hänt.
Vi gick tillbaka till klassrummet och tvättade av bänken. När vi var nöjda så vände jag mig om för att påbörja arbetet igen då han nämnde samhällsprovet. Han sa att han var tvungen att plugga ikväll, jag fnös och sa att det var jag då också tvungen att göra. Jag hörde inte om han sagt igen att han behövde plugga ikväll så jag frågade och då hörde jag att han frågade om vi skulle plugga ikväll.
Det slutade med att vi stannade kvar på skolan en timme ungefär och pluggade. Eller ja han förklarade för mig och jag var alldeles för trött för att förstå mycket så jag log, ställde lite frågor när nödvändigt och nickade.
 
Jag tackade för hjälpen när vi skiljdes åt för att han skulle gå till sin skjuts och jag mot stan och bussen.
 Jag hade i slutet bett honom skicka de anteckningar han hade till provet och det sa han att han skulle.
När jag satt på bussen fick jag dem. Sedan började vi skriva lite smått och så.
 När jag kom hem tog jag en bild på mitt hus för att skicka honom som ett snapchat lite som ett skämt eftersom att jag tidigare förklarat vägen till det. Jag missade då helt att min skjuts till träningen satt i bilen utanför mitt hus och vinkade. Tillslut öppnades bildörren och de frågade om jag skulle på träningen idag och jag sa ja!  jag skulle bara springa in och hämta grejerna( snabbpacka ombyte och annat nödvändigt). Jag skrev lite med honom på väg till träningen sen också. Han frågade om jag ville köra frågeleken och jag sa visst, vad är det? Han förklarade. Jag sade att jag tock var på väg till träningen då men att vi kunde köra i allafall. Han sa att vi kunde skjuta upp det till efter träningen. Under och efter träningen började jag ändra mitt ja. Vi går ju ändå i samma klass och det finns ju bara en anledning till varför man vill spela något sånt.
 
Efter träningen sa jag att jag inte skulle hinna spela eftersom att jag var tvungen att plugga. Han lyckades dock övertyga mig när han skrev att han ville göra det för att lära känna mig.. Asså det var så vänligt och jag menar han verkar ju sjysst och jag ville ju också lära känna honom bättre.. Det var dessutom så gulligt sagt att jag inte kunde säga nej. 
 
Såklart blev det konstigt och inte minst dagen efter.
 
 
Leggings Bikbok. Skjorta H&M. Kofta Saint Tropez.

På bussen hem

Publicerad 2014-02-11 14:29:21 i Allmänt,

Jag är så pirrig i magen och virrog i huvudet just nu.
Det är som att jag vet vart jag ska men ändå kliver jag av stigen och går omedvetet fel.. och sen drar jag mig tungt tillbaka till huvudvägen för det är det bästa. Det är jag säker på! ~tror jag~
aaahh det är svårt..
svårt att förstå
om inte ens jag gör det..


Idag har det varit informationsdag med skolan. Vi var alla från min klass på mässan i Luleå Energi Arena sen klockan 9. (Det hette pontus tidigare)
En massa stånd om yrken och Universitet stod där och delade ut formulär för möjliga vinster om man visste något om det ämnet..
Jag tyckte att det var uruselt i början. Sedan när jag börjat få upp intresset så var jag för trött och hungrig för att orka, dessutom skulle alla i klassen gå och käka lunch så jag gick med..

Killarna ville käka på waldorf och tjejerna på Friends.. jag hade velat något därimellan. Endel valde också att äta på skolan, men jag missade när de gick och jag hade ingen ork att ta mig till skolan själv.

Helt plötsligt var killarna borta så jag följde med tjejerna till Friends. Väl där sa en tjej att hon skulle äta på skolan och då sa jag att jag skulle med.

Efter lunchen lyssnade vi på två föreläsningar. Eller ja.. på den andra lyssnade jag på musik med Theo.. nu klev jag av busse
känner du igen snubben på bilden? :D
n

Outfit lördag

Publicerad 2014-02-10 15:06:44 i Allmänt,

I lördags så bestämde jag mig för att åka till hälsans hus för att kolla på basket?!
Japp, basketspelarna i min klass hade matcher på lördagen så jag tänkte att jag kunde kolla lite! vara lite social.
Först såg jag killarns match med Vidar, en kille från klassen som var skadad. Efter matchen så satt jag med William från nya och Oliver från gamla klassen och kollade på en annan match. Efter ett tag gick Wille, Oskar och Theo från nya klassen kom i stället och satte sig. Efter halva matchen skulle Theo och Oskar gå och äta, Theo frågade om jag skulle följa med. Jag följde gärna med. Det blev "oxfilépasta" för oss tre. Oskars lillasyster och hans pappa åt också. Jag hade inte riktigt ätit klart när Oskar och hans familj skulle åka hem för att hämta något. Theo sa att det var lugnt och att det inte var bråttom. Sedan kom någon annanbasketkille som vi sällskapade tills det att det kom fler basketpersoner att sitta med honom.
Väl tillbaka sköt jag lite skott med några tjejer. Jag kunde inte låta bli att uppleva att tjejerna var lite tysta och inte direkt glada mot mig. Och det var inte som att de pratade med mig eller drog med mig när de gick :/ hmm..
jag såg några matcher till sen kom pappa och hämtade mig för att äta sushi. Theo och Lydia hade åkt strax innan mig. När jag satte mig i bilen hade jag fått ett meddelande. Mitt hjärta hoppade litet extra när jag såg den blinkande gröna knappen.
Till min STORA förvåning så var det Theo!!?? Whaaaat.. Som hade skrivit. Haha aja 
Senare på kvällen efter middagen gick jag och Viktor och handlade sen var kvällen nästan slut ! :)
 

Tjejjkväll på O'learys

Publicerad 2014-02-09 12:46:18 i Allmänt,

Amanda och Denise frågade mig veckan innan om jag skulle följa med och bowla och käka på O'learys.
Jag blev lite sen så när mamma hade skjutsat mig och jag var framme så hade de spelat halva första omgången. aja det roliga var ju att vi umgicks inte hur mycket bowling det blev.
Denise vann! och sedan kommer jag inte ihåg placeringarna..
Amandas pappa hade bokat det runda bordet, tydligen var det ett väldigt bra bord!? haha ja vi skrattade då mycket och hade trevligt.







haha en ROLIG bild på Amanda! !!
Asså jag hade inte tänkt äta där eftersom jag ena sekunden ska spara alla mina pengar till rätt sak för att andra spendera dem på något impulsivt. Såå jag fick pengar av pappa och åt inte bara en god middag utan också efterrät hahaha.



efteråt ville tjejjerna gå till spelhallen där det slutade med att ingrn av oss hade mynt så endast Sara och Denise gjorde något.. De testade på 4D maskinen. De garvade inte lite! jag la ut lite på mystory på snapchat så jag kan visa sen när du kommer.

Sedan åkte vi till mjölkudden för att köpa lite sockerdricka..
Sedan hade vi lite hemma fest och Saras två kompisar (som är ett par) kom över. Det blev sent och Mycket (!) sockerdricka.
Så mycket att en av tjejerna kadtade upp två liter.. minst...



dagen efter chillade vi bara! sara och Saras kompisar åkte hem vid åtta på morgonen. Jag var INTE vaken då. Det var alltså jag Amanda och Denise kvar till att käka frulle (hamburgare) hemgrillad tillochmed även fast Denise bor så nära max. Jag fick faktiskt en mina hamburgare från max på natten. Den blev över från när sara och hennes kompisar hade nattkäkat.!

Dagens outfit på dagen och på yogan :D

Publicerad 2014-02-07 22:08:57 i Allmänt,

Och så yogan!?! 
Asså ja! Jag har alltså gått på yoga i veckan. Det är något som jag ska börja göra en gång i veckan nu. Det är inskrivet i mitt schema. Ja alltså jag tar det mer på allvar om det är ett bestämt schema. Det blir mer viktigt så man ser verkligen till att göra det. Om man lagt energi på schemat så måste man ju! Så det blir ju perfekt!
Som du kanske ser på bilden så är Vilma helt insatt på att bli en designer. Japp, men hon vill samtidigt bli stylist Så hon kan fixa hela allting som hon vill. Åt mig får hon då gärna sy och sminka osv!!
it is fully possible that she has Gone crazy.. Haha men hon har faktiskt beställt en sån där "provdocka" som man hänger upp kläderna som man ska pussla ihop och sy på. Aja du får väl se när du kommer antar jag. Om den faktiskt har kommit då vill säga. Aja det var underbart att höra av dig i dag!! Även om dessa bilder är från tidigare i veckan. Jag satt faktiskt och kollade på ett avsnitt av sex and the city när jag såg mobilen lysa upp bredvid datorn och där var du leende på bild. Jag fattade först trögt. Sedan fick jag smått panik för jag ville ju absolut inte missa dig igen! Jag slet av mig hörlurarna och attackerade telefonen and there you were. Aja god kväll nu..

Outfit

Publicerad 2014-02-07 17:08:56 i Allmänt,

Tights:Bikbok. Blus: Berlins. Sjal: oh U know ;) (London tie rack)
Walking soo hot Down THE runway..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela