dearamanda.blogg.se

Till min bästavän Amanda

Todays

Publicerad 2013-12-30 03:49:57 i Allmänt,

Idag vaknade jag tjugo över två, drack en shake till frukost. Direkt efter att drack ätit klart så ringde Ida och frågade om vi skulle gå på stan. Jag sa absolut, eftersom jag Inteumgåtts med henne på evigheter, längre än senast jag var med dig! 
Jag tog bussen in till stan med Elina som jag träffade på busshållplatsen. Jag följde sedan med Elina på stadium och dit kom Ida sen och mötte mig. Idas kille Anders bor i stan. Jag och Ida kollade på lite kläder, Ida köpte två tröjor och en klänning. Sen gick vi hem till Anders det var fint där och han var trevlig.
jag åkte hem, åt skrev till oliver om han sett filmen the purge, det hade han inte. Jag rakade benen sen skjutsade mamma dit mig.Vi såg den filmen och en till jag åkte hem halv två typ. 
 
 
Read carefully. Remember?
asså de sa självklart är vi inte bara här för fikat, hah. Men det var det de sa. Jag ska bevisa det genom att inte äta en endaste bit, inte någon.Inte för att jag blev paff. Jag önskar att jag hade serverat hö. Det är inte det att jag inte gärna ger. Detta låter kanske omoget att bry sig om, jag kanske är och verkar lite oseriös. What if we woUld fira min födelsedag på en ö. Vart hittar man en ö, värt ett försök. 
Att bero på ingenting så har bikbok fått in en fin hatt. En sån som jag tänkt köpa, det måste väl vara menat att ske.  
Asså Anders lägenhet var superfin, och han är definitivt ett hak. He really is a sweet guy. Men jag är nästan säker på att de inte hade mer än en brun vas. Ja och det var inte en så fin vas. En liten detalj av helheten såklart, men seriöst tillochmed en fin toa. Det var ett litet men stiligt hem. Men seriöst vilket kli. Den här snuvar, åh vad den retar mig.
 
and i'm out.

Rosenknopp

Publicerad 2013-12-29 02:58:45 i Allmänt,

Rosebud heter halsbandet och föreställer en rosenknopp. Halsbandet fick jag av mamma när jag fyllde år.
 
 
 
 

Start fresh

Publicerad 2013-12-29 02:51:31 i Allmänt,

i want to do the Classic american teenagemovie sequence and start Fresh.. Jag vill starta om. Ny haircut, nytt ställe, nya minnen, nya möjligheter? wrong? soo darn far away yet i Feel it getting closer!
 
jo asså change inlägget syftade på om jag ska satsa på lite curly av något slag. LITE! Men ändå permanent? 
 
Start up fresh u know
 

Have i told you?

Publicerad 2013-12-29 02:37:40 i Allmänt,

 
Have i told you att våra grannar har en 28 årig son som bor i Göteborg men är hemma över julen.
 Och juste btw jag har alltid sett honom som mystery cutie.
Grejen är den att jag visste inte att han skulle komma upp, har inte sett han på sjukt länge heller.
Och så en dag när jag skulle gå ut med hunden så hade jag gjort två slappa flätor i håret och tagit på mig en tomteluva.. Inte vet jag lite julstämning.. Aja så jag hade kopplat xavi och stängde dörren bakom mig sen gick jag glatt ut mot gatan och sjöng på någon sång och så hörde jag ett hej som jag inte riktigt uppfattade var det kom från. Jag kollade upp och mötte Linus då han sa ett till leende hej!  Jag log och sa hej tillbaka. Han gick då framför våran uppfart och vidare mot hans föräldrars hus.
 
Sen ett tag senare så hade mamma lämnat fel nyckel till Monica (mamman/vår granne). Ja alltså när de är utomlands så tar vi hand om deras växter så därför har vi deras nyckel. Jag erbjöd mig att lämna den^^ efter som att jag just var på väg ut med hunden, givetvis ... När jag kommer till deras uppfart ser jag att Urban (pappan/grannen) står vid garageporten och att Linus just satte sig i bilen. Jag ropade litet till Urban att vi hittade nyckeln och han sa något som: åh vad bra, då kan ju Linus ta den nu! 
 
Då reste sig Linus ur bilen, log och sträckte ut handen, jag log lite generad, kollade sen nästan ned i marken direkt efter jag släppt nyckelbandet i hans hand...
 
Asså han är inte perfekt, eller otroligt snygg, men han har alltid varit någon jag sett lite upp till och han är söt och verkar helt snäll och ja.. He is the boy nextdoor :P
 
Are we just lost in space.. när jag kollar på dessa så kan jag relatera till dem på något sätt.. 
 

Omfg

Publicerad 2013-12-29 00:32:00 i Allmänt,

Translation- oh My fucking god!
Har just sett en rätt Nice film med ah typ familjen.. 21 jumpstreet heter den och skådespelare är bl.a. Channing tatum och Dave Franco två suuuperhetingar. Och mitt i filmen så ringde en telefon och jag reagerade inte ens, för ja jag hade den inte bredvid mig och jag är inte van att ha en telefon så då slog inte ens en tanke att den var min. Det var min.. Pappa gav mig den och det ringde från något nummer jag inte har sparat och när jag svarar, vem är det inte då förutom Simon freaking franki ^^ blev otroligt glad då han sa att han var i Luleå och söp och frågade om jag skulle med eller så.. Tackade nej eftersom att jag har myskväll med familjen och är sjuk, då frågade han om jag visste vad Anton gjorde och att han skulle fråga honom hahaha... Juste när han svarade så sa han att det var frankki.. Den äldsta.. Simon sa han och jag ba haha ja det hörde jag ^^

Aja lite kul då jag tycker att hans bror är lik channing tatum! Ja jag har en pyttecrush på brodern... Men jag har en sorts kille som jag skulle vilja testa dejta be warned he is amazing! And it. is Dave Franco lads and lasses
Se någon film med honom så fattar du hans personlighet !

Vissa människor snackar bara med en på Facebook när man fyller år...

Publicerad 2013-12-28 03:03:04 i Allmänt,

Ja precis Vissa människor snackar bara med en på Facebook när man fyller år, men det är helt okej! För de bryr ju sig faktiskt om att gratta mig! .. Jag gör typ aldrig det på Facebook. Därför tänkte jag hur jag skulle reagera om den skulle komma fram till mig och gratta mig och svarade på samma sätt! Förstår du ^^ 60 stycken grattade mig, och alla de, nästan alla, är någon jag faktiskt tycker om och har haft trevliga stunder med.. Sen så räknar jag inte dem som någon av mina närmre vänner, de flesta inte alltså.. Aja kan ju glädja mig för idag att den grattade mig^^
 
 

Healthy lifestyle..

Publicerad 2013-12-28 02:43:49 i Allmänt,

mina föräldrar har börjat med närings shakes. Typ smoothies som man dricker i stället för ett mellanmål eller måltid, någon gång om dagen.. Detta ska vara hälsosamt enligt någon dietist som mamma känner, hon ska äga/jobba på ett gym.. aja så jag har också börjat dricka den en gång om dagen typ.. Here it is.
 
 
 
 
 
 

Christmast kläpps

Publicerad 2013-12-27 00:39:56 i Allmänt,

Av mormor: en spa olja, aroma terapi, att stoppa i ex. Badkaret och en ansiktsmask som jag använde redan på julaftonskvällen :D
Från Denise a.k.a. Duuzvall :
 
Av Micke, (Lotta, Peter, Ebba och Olivia) och mormor: jag tror att Lotta köpte allt (hon har bäst smak så det var ju super)
Den här sista sa Lotta Till mamma att hon vet inte var något självklart val men at det var kul att chansa med någon present. Dessutom så får man i vår familj byta present om man blev missnöjd, det är ju roligare att få en present än pengar även om det slutar med att man byter den.
 Från Kusin Ida :
 
 
 
Av farmor och farfar: fick jag en otroligt mysig filt, fyra handdukar med mitt namn graverat och ett presentkort på sisters innehållande 500kr
 
Av mamma : en jacka I storlek 42 från Gina. Den och skorna valde jag när vi gick på stan.
fast jag har börjat vilja ha ett par stövlar som också är höga men som är typ lösa i halsen, eller rynkiga..
De här diesel byxorna är ju enkla, bra att ha men jag har ju inte provat dem så det måste jag ju göra. Dessutom så ville jag ha ett par jeansfärgade lite western snygga brallor, men mamma sa att jag faktiskt kunde behöva byxor.
( jag har bara använd leggings då mina jeans har gått sönder ett par efter det andra) så jag kunde få sånna också! Nice !
 Sist men absolut inte minst så fick jag av henne och Vilma (de hade köpt det)
När jag vaknar fyller jag år! Sweet sixteen you know!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comfy in black

Publicerad 2013-12-03 16:50:20 i Allmänt,

Armband NIAYALA, Kofta Gina tricot, Linne Vero Moda, Byxor Cubus, Skor ICU.
Körde på lockar från nattens flätor idag!
 

Vågar man?

Publicerad 2013-12-03 01:26:00 i Allmänt,

Har rätt länge nu varit sugen på att vaxa mig, men jag har som inte tagit det mycket längre. I helgen bestämde jag mig dock för att testa. Jag köpte vax-strips men har ännu inte vågat använda dem. 
Grejen med vaxning är att man är len länge, får mindre hår se. Samt så blir håret som växer ut mjukare.
Förstå vad glad jag blev idag när min klasskompis pekade in i ett skyltfönster och sa.
Den där kvinnan är jätte snäll! Jaha tänkte jag, vad gör man där.
Då visade det sig att hon hade provat göra en brasiliansk vaxning! Wow.
aja hon var nöjd med resultatet så nu snart provar väl jag också på vaxning..
 

Whawhawhawha what Did he say??

Publicerad 2013-12-02 22:18:53 i Allmänt,

Ja mest det jag undrade. 
Ikväll sover jag med flätor för att få, förhoppningsvis, fina lockar i morgon, we'll see how that shall work out.
Det kanske sluta med att jag plattar håret i alla fall.
Jag har redan tagit av mig todays outfit. Men får väl dra på den igen i morn så jag kan lägga ut en bild.
 
 
Halva ansiktet vart ju fint i alla fall.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela