dearamanda.blogg.se

Till min bästavän Amanda

Slut för denna säsong

Publicerad 2014-03-24 21:27:13 i Allmänt,

Viktor har i vinter tränat både basket och hockey för första gången! Säsongerna är över för nu och i söndags hade viktor sin sista träning. Han meddelade strax därpå att han tyckte det var för långt till nästa säsong.
Hockeyboy!
Att tilläggas är att alla andra började med hockeyn förra året och att Viktor då till denna säsong var efter de andra och har fått kämpa på grunderna mer än många men det har också då varit kul att kunna se hur han utvecklats snabbt efter var träning!
 

Händelseförlopp

Publicerad 2014-03-24 21:17:58 i Allmänt,

När Johanna och Amanda natten innan nyår skulle sova över hos mig så bestämde ju jag och Amanda oss för att färga håret på oss.. Vi bestämde oss också för att fota lite under tiden och när jag såhär i efterhand kollar på bilderna så kan jag finna dem lite intressanta då man verkligen ser hur våra tänkar går från glädje till adrenalin och nästan gråt hahaha..
De sista blickarna innan vi satte igång.. Nu Kör Vi.
And then it done..
Vi gick och la oss inte långt efter detta. Utmattade efter spänningen och nervositeten att i smyg ha färgat håret! Dagen efter så fick Denise sig en överraskning.

Med spänning

Publicerad 2014-03-22 19:21:33 i Allmänt,

Jag tycker verkligen om dina texter och väntar med spänning på helheten eller åtminstone fortsättningen! Jag misstänker vilka du syftar på vid karaktärerna, but fabio haha well i guess he looks kinda foreign (utländsk)^^.
 Jag gillar att det är lite fantasi också (nog för att bara dina tankar om sakerna också hade vart spännande) för det gör det intressant och oförutsägbart ! i need moore. What will be the theme of this story.. What will happen? 
 

Min syster "ModeDesignern"

Publicerad 2014-03-22 19:01:43 i Allmänt,

Detta var alltså min lillasysters första försök till en klänning! Helt okej ändå med tanke på att hon hade tillgång till sånt stelt tyg och inte använde någon mall(instruktion). De inzoomade är då först framifrån och sedan bakifrån. Hon kommer att fortsätta med den här klänningen för att lära sig olika tekniker.. vi får se hur den blir!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela